EVENTS

Het Grote Studentencarnaval Breda

Het is tijd voor Het Grote Studentencarnaval op 28 februari in Strandje Binnen. Kilo’s confetti happen, sexy verklede studenten, leuke studentenspelletjes, toffe carnavalsartiesten en de grootste studentenpolonaise die je in Breda gaat zien. Dat alles voor een studentenprijsje!

 

Het Grote Studentencarnaval Tilburg 

Het leipste studentenfeest van de wereld met een carnavalsjasje in Kruikenstad!

KRUIKEZEIKERS, zijn jullie klaar om te hossen? We lopen de grootste studentenpolonaise van Tilburg op 28 februari. Kom als tijger, Peaky f*cking Blinder, cheerleader of naakt lekker carnavallen in het Tilburgse carnavalspaleis van 013!

Het Grote Studentenfeest Amsterdam 

Amsterdam Studentenstad! Dat willen we meemaken. Op donderdag 7 maart geven we gas in een omgetoverde Q-Factory. Verwacht de beste meezingers, hits en r&b, veel gratis shit, strenge leraressen die rondlopen en als je geen pussy bent, de volgende morgen een gruwelijke kater. Als je student bent en een lekkere avond wilt, ben je daar of ben je gaar!

 
Het Grote Studentenfeest Den Haag

O, o, Den Haag! Op donderdag 21 maart gaan we ’t Paard in de bek kijken. Verwacht de beste meezingers, hits en r&b, studentenspellen, beerpong, gratis wodka van Wodkaap, veel andere gratis shit en als je geen pussy bent, de volgende morgen een gruwelijke kater!

Het Grote Studentenfeest

Eindhoven

Eindhoven de gekstuhhh, dat gaan we meemaken! Vier april op 4 april want we gaan effe naar, hét omgetoverde studentenpaleis, de Effenaar.

Shopping Basket